Grupi Lokal i Veprimit “AgroTurizmi”

Rreth GLV Agroturizmi

Grupi Lokal i Veprimit (shkurt GLV) “Agroturizmi” është themeluar në vitin 2009, si iniciativë për një bashkëpunim sa më të mirë në mes të sektorit publik,privat dhe shoqërisë civile. Qëllimi i GLV-s është që të ndihmojë në implementimin, realizimin dhe monitorimin e strategjisë për zhvillim rural në Pejë si dhe krijimin e kushteve sa më të mira për zhvillim të qëndrueshëm rural.

 

 

Lexo me shumë..

Organizmi i GLV Agroturizmi

Me qëllim të funksionimit sa më të suksesshëm dhe arritjes së qëllimeve dhe objektivave GLV-Agroturizmi funksionon në bazë të një organizmi standard të GLV-ve në të gjith evropën ku në përbërjen e sajë ka kuvendin e organizatës, kryetarin, nënkryetarët, dhe bordin ekzekutiv.

 

 

 

 

 

Lexo me shumë.

Aktivitetet dhe Ngjarjet

 

GLV Agroturizmi aktivitetin e sajë e ka të bazuar në zhvillimin e qëndrueshëm rural dhe ngritje të mirëqenjës së komunitetiti andaj edhe fokusohet në implementimin e ngjarjeve dhe aktiviteteve të ndryshme që kanë ndikim të drejtpërdrejt në zhvillim të qëndrueshëm. Këtu mund të gjeni zhvillimet e aktiviteteve dhe ngjarjeve të GLV Agroturizmi.

 

 

 

Lexo me shumë.

NA KONTAKTONI

Për çdo pyetje na shkruani.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Adresa:

 

GLV - AgroTurizmi, Pejë

Adresa: Hasan Prishtina

Nr.45 Pejë,Kosovë

Kontakt:

 

T: +386 49 436 000 / 236 132

E: info@glv-agroturizmi.org

lag.agroturizmi@yahoo.com

 

GLV - Agroturizmi

© Copyright 2017 GLV Agroturizmi.org

Hyni ne email

* vetëm antarët