GLV në Kosovë

1. GLV “AGROTURIZMI” Pejë

2. GLV “GJERAVICA” Deçan

3. GLV “JUNIK” Junik

4. GLV “MIRUSHA” Klinë

5. GLV “BURIMI” Istog

6. GLV “GJAKOVA” Gjakovë

7. GLV “AGRO PRISHTINA” Prishtinë

8. GLV “LLAPI” Podujevë

9. GLV “LIPJANI” Lipjan

10. GLV “VITIA” Viti

11. GLV “ANADRINIA” Rahovec

12. GLV “NATYRA” Shtime

13. GLV “TREPÇA RURAL” Mitrovicë

14. GLV “LLAPUZHA” Malishevë

15. GLV “GLV PROCESI” Obiliq

16. GLV “PERSPEKTIVA” Skenderaj

17. GLV “LUMBARDHI” Prizren

18. GLV “BIFURKACIONI” Ferizaj

19. GLV “SYRI I SHARRIT” Kaçanik

20. GLV “ARDHMËRIA” Fushë Kosovë

21. GLV “VICIANA” Vushtri

22. GLV “NARCIS” Shtërpce

23. GLV “KALAJA” Novobërd

24. GLV “SPEKTRI” Drenas

25. GLV “BIO SHARRI” Dragash

26. GLV “KAMENICA” Kamenicë

27. GLV “MAMUSHA” Mamushë

28. GLV “OAZA” Suharekë

29. GLV “RURAL +” Gjilan

Portali i Republikës së Kosovës

www.rks-gov.net

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë

dhe Zhvillimit Rurual

www.mbpzhr-ks.net

Agjencioni për Zhvillimin e Bujqësisë

www.azhb-ks.net

Këshilla Bujqësore

www.keshillabujqesore.com

Bujqësia

www.bujqesia.org

Turizmi në Pejë

www.pejatourism.org

Komuna Pejë

www.rks-gov.net/peje

ELARD (European LEADER Association for Rural Development)

www.elard.eu

ENRD (Rrjeti Europian për Zhvillim Rural)

www.enrd.ec.europa.eu

Ministria e Tregëtis dhe Industris - Kosovë

www.mti.rks-gov.net

Agjencia e regjistrimit të bizneseve ne Kosovë

www.arbk.rks-gov.net

NA KONTAKTONI

Për çdo pyetje na shkruani.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Adresa:

 

GLV - AgroTurizmi, Pejë

Adresa: Hasan Prishtina

Nr.45 Pejë,Kosovë

Kontakt:

 

T: +386 49 436 000 / 236 132

E: info@glv-agroturizmi.org

lag.agroturizmi@yahoo.com

 

GLV - Agroturizmi

© Copyright 2017 GLV Agroturizmi.org

Hyni ne email

* vetëm antarët